Son versiyona* geçen kullanıcılarımız e-dönüşüm modüllerine ücretsiz sahip oluyor** ve milyonlarca hediye kontör*** kazanıyor.
MİKRO YAZILIM İLE E-FATURA’YA GEÇİŞTE MİLYONLARCA KONTÖR


Açıklamalar
1. Kampanya, 01-31 Temmuz 2019 tarihleri arasında geçerlidir.
2. Kampanya 3 hedef kitlesi bulunmaktadır;
a. V15 ve önceki versiyonlarda olan ve e-Dönüşüm çözümleri kullanmanyan firmalar,
b. V15 ve önceki versiyonlarda olan ve rakip özel entegratör kullanan firmalar,
c. Mikro Yazılım ürünlerini kullanmayan tüm firmalar kampanyanın hedef kitlesinde yer almaktadır.
3. Bu kampanya kapsamında Mikro Run, Mikro Jump, Mikro Fly ürünlerine geçiş yapan, yeni satış olarak alan veya rakipten geçiş yapan tüm firmalar kampanyadan yararlanabilirler. 4. Kampanya tarihleri içinde e-Fatura’sını taşıyan, yeni satın alan firmalar, giriş bedeli ve ilk yıl kullanım bedeli ödemezler.
5. e-Fatura’ya ek olarak e-Arşiv & e-Defter & e-Mutabakat modüllerinden istediklerini seçebilir ve seçtikleri modüller için de giriş bedeli ve ilk yıl kullanım bedeli ödemezler.
6. Kampanya tarihleri içerisinde mali mührünü taşıyarak e-Fatura’sını aktif eden firmalar, satın aldıkları ilk kontör için herhangi bir bedel ödemezler.
7. Hediye edilen kontörler için geçerlilik süresi 6 aydır.
8. Peşin fiyatına 3 taksit imkanı kampanya süresince devam edecektir. Kampanya ile birleştirilebilir.
Kampanya Koşulları
*Kampanyadan yararlanmak için Mikro Run, Mikro Jump veya Mikro Fly’a geçmek ve mali mührünü Mikro Yazılım’a taşımak gerekmektedir.
** Kampanya tarihleri içinde e-Fatura’sını taşıyan, yeni satın alan firmalar, giriş bedeli ve ilk yıl kullanım bedeli ödemezler. e-Fatura’ya ek olarak e-Arşiv & e-Defter & e-Mutabakat modüllerinden istediklerini seçebilir ve seçtikleri modüller için de giriş bedeli ve ilk yıl kullanım bedeli ödemezler.
***Kampanya tarihleri arasında mali mührünü taşıyarak e-fatura’sını aktif eden firmalar satın aldıkları ilk kontör için bir bedel ödemezler.
Detaylı bilgi için aşağıdaki formu doldurunuz.